ALLGA SAN MOBIL ARNIKA GEL 100ML

305 ден

Арника гел за релаксирачка масажа при повреди и мускулна вкочанетост. 

Опис

Арника гел за релаксирачка масажа при повреди и мускулна вкочанетост. 

Моментална помош кај сите видови типа повреди и спортска масажа. Се  нанесува пред и после физички напор на засегнатата регија и лесно се втрива. Пријатно лади, брзо се впива и не масти.