CENTRUM A-Z TBL. X 30

650 ден

5 на залиха

Ослободување на енергија, имунитет, здрава кожа, стрес од околината.

5 на залиха

Шифра: 1428432 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Ослободување на енергија, имунитет, здрава кожа, стрес од околината. Препорачана доза за возрасни една таблета дневно со вода по мо/ност со храна.