CENTRUM SILVER 50+ A-Z TBL. X 30

700 ден

5 на залиха

Виталност, имунитет, здрави очи, здрави коски. Збогатен со лутеин.

5 на залиха

Шифра: 1428448 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Додаток во исхраната.

Виталност, имунитет, здрави очи, здрави коски. Збогатен со лутеин. Препорачана доза за возрасни една таблета днневно со вода по можност со храна.