DETRICAL 1000IU TBL. X 60

300 ден

Една таблета содржи 1000IU еквивалентно на 25 микрограми холекалциферол.

Шифра: 1426077 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 1000IU еквивалентно на 25 микрограми холекалциферол. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем, одржување на коски и нормална мускулна функција. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 14 години е 1 таблета дневно по јадење, најчесто навечер.