EXPULMO DASA 150ML

225 ден

10 на залиха

Течен екстракт од лист од тегавец наменет за третман на сува кашлица.

10 на залиха

Шифра: 1434225 Категории: ,

Опис

Течен екстракт од лист од тегавец наменет за третман на сува кашлица. Препорачана дневна доза за деца постари од 10 години 3 пати на ден по 10мл. За деца од 4 до 10 години 3 пати на ден по 5мл.