FITALP INHALATION DROPS

195 ден

Фиталп капките за инхалација.

Шифра: 988657 Категории: ,

Опис

Фиталп капките за инхалација содржат ментол и комбинација на природни етерични масла кои се користат за подготовка на топли инхалации. Наменети за инхалација при воспаленија на дишните атишта, затнат нос, неможност да се исфрли густиот секрет од дишните патишта, сувост на грлото. Препорачана дневна доза за возрасни е 5 капки во инхалатор разредени со физиолошки раствор.