H.A ESTERIFIED VITAMIN C 1000MG TBL. X 30

1.060 ден

2 на залиха

Една таблета содржи 1000мг естерифициран витамин Ц.

2 на залиха

Шифра: 1435654 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 1000мг естерифициран витамин Ц. Наменет за нормална функцијa на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години е 1 таблета дневно заедно со храна.