H.A HAIR-VIT CAPS. X 30

1.080 ден

1 на залиха

Капсули богати со биотин и цинк кои се неопходни на косата и скалпот како хранливи материи за одржување и ревитализација на влакното.

1 на залиха

Шифра: 1420994 Категории: ,

Опис

Капсули богати со биотин и цинк кои се неопходни на косата и скалпот како хранливи материи за одржување и ревитализација на влакното. Препорачана дневна дозаљ за возрасни и деца над 16 години е 1 капсула дневно заедно со појадокот.