H.A LIVERCARE TBL. X 60

1.130 ден

5 на залиха

Црниот дроб е најголемата лабораторија во човековиот организам.

5 на залиха

Шифра: 989976 Категории: ,

Опис

Црниот дроб е најголемата лабораторија во човековиот организам. Главен орган одговорен за детоксикација и чистење на организмот од сите токсини. Создаден е од висококвалитетен екстракт од магарешки трн со продолжено ослободување. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно по оброк, но по препорака на лекар може да се зема и два пати на ден по 1 таблета.