H.A SERRAPEPTASE 250000IU TBL. X 30

1.340 ден

3 на залиха

Претставува протеолитички ензим.

3 на залиха

Шифра: 1429125 Категории: ,

Опис

Претставува протеолитички ензим кој се добива од кожурецот на свилената буба која прв пат е култивирана во Кина пред 5000 години. Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно наутро на гладно пред оброк со поголема количина на вода.