H.A SERRAPEPTASE 60000IU CAPS. X 30

1.060 ден

3 на залиха

Претставува протеолитички ензим.

3 на залиха

Шифра: 989198 Категории: ,

Опис

Претставува протеолитички ензим кој се добива од свилената буба. За да излезе свилената буба од својот кожурец, го користи сопствениот протеолитички ензим serrapeptidase. Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво. Ги разложува интермедијерните воспалителни содржини и дејствува на нив. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 капсула дневно наутро на гладно пред оброк со поголема количина на вода.