LACALUT CETKA AKTIV

170 ден

2 на залиха

LACALUT AKTIV ЧЕТКА ЗА ЗАБИ

2 на залиха

Шифра: 1427853 Категорија: Ознаки: ,

Опис

LACALUT AKTIV ЧЕТКА ЗА ЗАБИ

Специјално меки влакна со конусно обликувани врвчиња за темелно чистење на забите и меѓузабните простори каде стандарните забни четки не можат да дофатат. Во исто време нежно ги чистат денталните регии и ја масираат гингивата.