MOLLER’S OMEGA 3 – JAGODA PASTILI X 36

795 ден

Нема на залиха

Гумени ришчиња за џвакање со вкус на јагода кои се богат извор на есенцијални масни киселини Омега-3 и Витамин Д.

Нема на залиха

Шифра: 428110 Категории: ,

Опис

Гумени ришчиња за џвакање со вкус на јагода кои се богат извор на есенцијални масни киселини Омега-3 и Витамин Д. Придонесува за одржување на нормална функција на мозокот и видот, срцето, имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за деца над 3 години и возрасни е по 1 пастила да се џвака 2 пати во денот.