MUCOPLANT SIR. БРШЛЕН 250ML

310 ден

8 на залиха

Сируп за третман на продуктивна кашлица со екстракт од бршлен.

8 на залиха

Шифра: 1421994 Категории: ,

Опис

Сируп за третман на продуктивна кашлица со екстракт од бршлен. Препорачана дневна доза за возрасни и адолесценти над 12 години 3 пати на ден по 15мл, за деца 6-11 години 3 пати на ден по 10мл, за деца од 2-5 години 3 пати на ден по 5мл.