NOVALAC AR 400 GR

770 ден

3 на залиха

За диететска исхрана на доенчиња кои имаат проблем со враќање на храната 0-36 месеци

3 на залиха

Шифра: 1421577 Категории: , Ознака:

Опис

За диететска исхрана на доенчиња кои имаат проблем со враќање на храната 0-36 месеци

Novalac AR  е храна, специјално прилагодена за да ги задоволи нутритивните потреби на доенчиња кои имаат проблем со враќање на храната. Novalac AR е наменета за доенчиња и мали деца од раѓање до 36 месеци, ако мајката не дои. Novalac AR ги задоволува сите нутритивни потреби од доенчиња до 6 месеци, а за доенчиња постари од 6 месеци, треба да се употребува според препораките на лекарот како дел од разновидна исхрана. Novalac AR е згусната формула која е посебно прилагодена за доенчиња кои имаат проблем со враќање на хранта и потешкотии со гастроезофагиалниот рефлукс.  Novalac AR содржи скроб кој ја намалува можноста за враќање на храната