JAM – MULTI KIDS CHEW. TBL. X 60

899 ден

Нема на залиха

Мултивитамински и минерален производ наменет за деца.

Нема на залиха

Опис

Мултивитамински и минерален производ наменет за деца. Наменет за да се надополнат потребните витамини и минерали кај деца. Не содржи глутен и лактоза. Наменет за деца од 3 – 13 години, препорачана дневна доза е 1 таблета дневно заедно со оброк.