NW CALCIUM MAGNESIUM ZINC TBL. X 100

770 ден

Калциум и цинк придонесуваат за одржување на нормални коски.

Опис

Калциум и цинк придонесуваат за одржување на нормални коски, Калциум и магнезиум заедно во комбинација придонесуваат за одржување на нормална функција на мускули. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.