NW SELENIUM 50 MCG TBL. X 100

475 ден

1 на залиха

Селенот придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

1 на залиха

Шифра: 986845 Категории: ,

Опис

Селенот придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес предизвикан од слободните радикали. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.