OLIGOVIT COMPLEX TBL. X 30

370 ден

3 на залиха

Додаток во исхраната, комбинација на 10 витамини и 10 минерали, наменет за возрасни над 14 години. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно со чаша вода.

3 на залиха

Шифра: 26557 Категории: ,

Опис

Додаток во исхраната, комбинација на 10 витамини и 10 минерали, наменет за возрасни над 14 години.