PICO C QUTTS. X 12ML

330 ден

5 на залиха

Додток во исхраната со витамин Ц корисен во случај на намалена исхрана или при недостаток на витамин Ц во организмот.

5 на залиха

Опис

Додток во исхраната со витамин Ц корисен во случај на намалена исхрана или при недостаток на витамин Ц во организмот. Препорачана дневна доза за деца од 6 месеци до 1 година 14 капки на ден. За деца 1-3 години 16капки на ден, за деца над 4 години 18капки на ден. Истите може да се додадат во сок или вода и како такви да се испијат.