PLIVIT C 50MG TBL X 30

65 ден

Една таблета содржи 50мг аскорбинска киселина. 

Шифра: 26018 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 50мг аскорбинска киселина. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за деца над 4 години е 1 таблета дневнно со чаша вода.