PLIVIT C MAX 500MG TBL. X 30

240 ден

Една таблета содржи 500мг аскорбинска киселина со продолжено ослободување на активната компонента.

Шифра: 988371 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 500мг аскорбинска киселина. Има продолжено ослободување на активната компонента. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневнно со чаша вода.