POLIVIT B TBL. X 30

125 ден

6 на залиха

Комбинација од Б1,Б2,Б3,Б6,Б12.

6 на залиха

Шифра: 1422048 Категории: ,

Опис

Комбинација од Б1,Б2,Б3,Б6,Б12. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно со чаша вода.