PRIMAL SIR. SUGAR FREE 200ML

160 ден

Мацерат од корен од бел слез, екстракт од корен од јаглика, тинктура од цвет од камилица за третман на продуктивна кашлица и полесно искашлување.

Шифра: 14300171 Категории: ,

Опис

Мацерат од корен од бел слез, екстракт од корен од јаглика, тинктура од цвет од камилица за третман на продуктивна кашлица и полесно искашлување. Препарат погоден за дијабетичари. Препорачана дневна доза за возрасни е 15мл 3 пати на ден. За деца постари до 12 години е 5мл 3 пати на ден.