STREPSILS LOZENG. MED I LIMON X 24

240 ден

2 на залиха

Една пастила содржи 1,2 мг 2,4-дихлоробензилалкохол и 0.6мг амилметакрезол.

2 на залиха

Шифра: 986600 Категории: ,

Опис

Една пастила содржи 1,2 мг 2,4-дихлоробензилалкохол и 0.6мг амилметакрезол. Наменет за брзо, нежно и ефикасно олексување на болката во грлото и полесни инфекции на устата. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 6 години е 1 пастила на секои 4 часа се растопува во уста.