VITABIOTICS OSTEOCARE ORIGINAL TBL. X 30

650 ден

3 на залиха

Osteocare Original

3 на залиха

Опис

Osteocare Original

Osteocare Original содржи Д3 форма на витамин Д. Витаминот Д3, исто така познат како холекалциферол, која е форма на витамин Д, произведенa од страна на кожата изложена на сончева светлина. Д3 е најпосакувана форма на витаминот Д, бидејќи е специфична форма создадена во телото на човекот и затоа е многу поефикасна од Д2 којa се наоѓа во некои суплементи.

Osteocare таблетите содржат калциум внимателно комбиниран со кофактори, вклучувајќи витамин Д, како Д3, цинк и магнезиум, кои помагаат да се одржи нормалното здравје на коските

Употреба: Две таблети дневно