ALPENKRAFT FLORADIX 250ML

679 ден

15 на залиха

Растителен сируп кој содржи екстракти и дестилати од многу полезни растенија и мед од чист екстракт.

15 на залиха

Шифра: 1420838 Категории: ,

Опис

Растителен сируп кој содржи екстракти и дестилати од многу полезни растенија и мед од чист екстракт. За грло и гласни жици. Делува благопријатно на респираторниот систем. Полезен за примена кај деца и возрасни. Препорачана дневна доза за возрасни е 3 пати во денот по 15мл. За деца од 6-12 години 3 пати во денот по 10мл.