AVENT NATURAL SISE 260ML SCF070/23

755 ден

Пластично шише со силиконска цуцла со среден проток 1+ месеци. Рибички

Шифра: 1428661 Категории: , Ознака:

Опис

Пластично шише со силиконска цуцла со среден проток 1+ месеци. Рибички

Пластично шише со силиконска цуцла со среден проток за над 1+ месеци. Шише со најприроден облик на цуцла која имитира брадавица. Со напреден антиколик систем кој елиминира појава на стомачни колики кај бебето. Со силиконска цуцла со среден проток за над 1+ м. 0% BPA – Без Бисфенол А.