DEFENDYL SIR. 120ML

890 ден

1 на залиха

Додаток во исхраната кој содржи Витамин Ц и имуноглиукан.

1 на залиха

Опис

Додаток во исхраната за долготрајна употреба наменето за деца. Содржи Витамин Ц и имуноглиукан кој придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за деца од 1-3 години е 3мл еднаш на ден, 4-6 години 4 мл еднаш на ден, 7-10 години 4,5 мл еднаш на ден. Сирупот се зема наутро на гладно или навечер на гладно пред спиење. Не содржи шеќер и глутен.