AVENT STERILIZATOR NA VODENA PAREA ZA SISINJA I CUCLI

5.176 ден

Нема на залиха

Стерилизатор на водена пареа за шишиња и цуцли.

Нема на залиха

Шифра: 1430653 Категории: , Ознака:

Опис

Стерилизатор на водена пареа за шишиња и цуцли.

Со неговата приспособлива големина, тој зафаќа најмал можен простор во кујната, па сепак најдобро одговара на предметите што сакате да ги стерилизирате, независно дали се работи за мали предмети или за цел комплет.

  • Најлесен начин на стерилизација
  • Собира 6 шишиња заедно со нивните цуцли и капачиња, лажливки, чаши и сл
  • Стерилизацијата е готова во рок од 10 минути
  • Дизајниран за да ја намали можноста за непријатни мириси
  • Останува стерилен 24 часа
  • Брз и лесен за чистење