AVENT ULTRA AIR CUCLI LAZLIVKI 18+M SCF349/11

511 ден

Цуцли лажливки 18+ месеци. 

Шифра: 1431727 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Цуцли лажливки 18+ месеци. 

Ортодонтски цуцли со стилкски модерен дизајн, со заштитно кутивче за максимална хигиена.