AVENT ULTRA AIR CUCLI LAZLIVKI 0-6M SCF343/20

535 ден

Цуцли лажливки 0-6месеци. 

Шифра: 1431221 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Цуцли лажливки 0-6месеци. 

Ортодонтски цуцли со стилски модерен дизајн, со заштитно кутивче за максимална хигиена. 0% BPA (Бисфенол А)