BLACK UP FAMILY SUNSCREEN LOTION SPF30 270ML

Original price was: 1.050 ден.Current price is: 840 ден.

Истекува за:
ден.
час.
мин.
сек.

Млеко за сончање Black up SPF 30  270МЛ

Шифра: 1437185 Категории: , , Ознаки: , , ,

Опис

Млеко за сончање Black up SPF 30  270МЛ

Млекото во спреј Black up SPF 30 е погодно за целото семејство.

Овозможува висока заштита на кожата од штетното УВ-зрачење при секојдневното изложување на сонце, особено во летниот период.

Комплексната формулација на новиот производ се заснова на употреба на висококвалитетни, фотостабилни хемиски УВ-филтри со широк спектар на дејство, кои ги апсорбираат сончевите УВА- и УВБ-зраци.

Млекото содржи  внимателно избрани состојки кои обезбедуваат подобра дистрибуција на заштитните филтри на површината на кожата, а со тоа овозможуваат лесна и практична апликација на производот.