BRONLES SIR. 125MG/5ML 150ML – ZA DECA

145 ден

Активна компонента Carbocisteine кој е муколитик.

Шифра: 76421 Категории: ,

Опис

Активна компонента Carbocisteine кој е муколитик. Делува така што секретот го прави помалку леплив и го олеснува искашлувањето. Препорачана дневна доза за деца од 2-5 години 3 пати на ден по 5мл, за деца од 5-12 години 3 пати на ден по 10мл.