CENTRUM JUNIOR A-Z TBL. X 30

680 ден

4 на залиха

Содржи 16 витамини и минерали кои се важни за здрава исхрана и развој на децата.

4 на залиха

Шифра: 1429065 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Содржи 16 витамини и минерали кои се важни за здрава исхрана и развој на децата. Ослободување на енергија, здрави коски и заби. Препорачаната доза за деца од 4 годишна возраст : да се џбака 1 таблета дневно со храна по можност.