CENTRUM SILVER 50+ – A-Z TBL. X 60

1.150 ден

7 на залиха

Виталност, имунитет, здрави очи, здрави коски. Збогатен со лутеин.

7 на залиха

Шифра: 1435865 Категории: , Ознаки: , ,

Опис

Додаток во исхраната. Виталност, имунитет, здрави очи, здрави коски. Збогатен со лутеин. Препорачана доза за возрасни една таблета днневно со вода по можност со храна.