CEVIMAX EFF. TBL. 1000MG X 20

200 ден

Една шумлива таблета содржи 1000мг аскорбинска киселина. 

Шифра: 1427378 Категории: ,

Опис

Една шумлива таблета содржи 1000мг аскорбинска киселина. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е една шумливатаблета дневно растворена во чаша вода.