CV CALCIUM MAGNEZIUM PLUS CAPS. X 100

1.132 ден

Нема на залиха

Калциум, магнезиум и цинк.

Нема на залиха

Опис

Калциум и цинк придонесуваат за одржување на нормални коски, Калциум и магнезиум заедно во комбинација придонесуваат за одржување на нормална функција на мускули. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.