CV MAGNEZI B6 TBL. X 90

932 ден

1 на залиха

Една таблета содржи комбинација од Магнезиум, Витамин Б6 и Цинк.

1 на залиха

Шифра: 1428352 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи комбинација од Магнезиум, Витамин Б6 и Цинк. Магнезиумот придонесува за здрави нервни клетки и мускули. Витамин Б6 придонесува за опуштање на нервните клетки. Цинкот придонесува за нормален развој на нервните клетки. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.