CV STRESS MANAGMENT TBL. X 100

975 ден

2 на залиха

Препаратот содржи комбинација од витамин Б6, Магнезиум, Витамин Ц, фолна киселина.

2 на залиха

Шифра: 986580 Категории: ,

Опис

Под влијание на стрес потребите на организмот за витамини се зголемени и многу лесно може да се појават повеќе заболувања како резултат на недостаток на витамини. Составот на овој препарат е оптимален за лица кои секојдневно се подложни на стресни состојби. Препаратот содржи комбинација од витамин Б6, Магнезиум, Витамин Ц, фолна киселина. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета 3 пати во денот со чаша вода.