DR. THEISS ANGI SEPT ZALFIJA LOZENG. X 24

210 ден

30 на залиха

Една пастила содржи левоментол, анетол, 2,4-дихлоробензил алкохол, етерично масло од питомо нане.

30 на залиха

Шифра: 977927 Категории: ,

Опис

Една пастила содржи левоментол, анетол, 2,4-дихлоробензил алкохол, етерично масло од питомо нане. Наменет за превенција и третман на инфламаторни и инфективни болести на грлото и усната шуплина и олеснување на придружната назална конгестија. Препорачана дневна доза за возрасни и деца постари од 6 години е 1 пастила на секои 3 часа се растопува директно во уста, но не повеќе од 6 астили на ден.