ELMEX детска паста за заби 0-6 години 50мл

220 ден

5 на залиха

Детска паста за заби 0-6 години.

5 на залиха

Шифра: 1433084 Категорија: Ознаки: ,

Опис

Детска паста за заби 0-6 години.

Млечните заби заслужуваат најдобра заштита и грижа. Тие дејствуваат како специјални чувари на просторот и се предуслов за здрави и трајни заби. Детска паста за заби содржи уникатен флуорид за ефект на тројна заштита.

  • Гради слој од калциум флуорид на забната глеѓ.
  • Ги прави забите поотпорни на загуба на минерали поради кариес.
  • Помага да се обноват минералите разградени од кариесот.