EVA INTIMA BIOLACT OVULES X 10

950 ден

1 на залиха

Вагиналети за третман на вагинитис на база на пробиотици.

1 на залиха

Шифра: 1433855 Категории: , Ознаки: , ,

Опис

Вагитории со пробиотици за третман на вагинитис и обновување на природната рамнотежа. Дизајниран да обезбедува живи корицни микроорганизми во вагината.

Состав: Bacillus coagulans – 1 Милијарда, Гликоген, Млечна киселина, Екстракт од камилица.