H.A COLONAESE PLUS CAPS. X 60

1.180 ден

1 на залиха

Природна подршка со Lactobacillus и Bifidobacterium пробиотски култури, алое вера, семе од магданос, масло од мента, масло о жалфија.

1 на залиха

Шифра: 1431849 Категории: ,

Опис

Природна подршка со Lactobacillus и Bifidobacterium пробиотски култури, алое вера, семе од магданос, масло од мента, масло о жалфија. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години е по 1 капсула од двете ленти на препаратот дневно заедно со храна.