H.A CRANPROBIO TBL. X 30

1.240 ден

3 на залиха

Содржи висока концентрација на пробиотски соеви на бифидобактериум и лактобацилус комбиниран со екстракт од брусница и цитруси.

3 на залиха

Шифра: 1424643 Категории: ,

Опис

Содржи висока концентрација на пробиотски соеви на бифидобактериум и лактобацилус комбиниран со екстракт од брусница и цитруси. Наменет за третман и превенција на уринарни инфекции. Препорачана дневна доза е 1 таблета дневно заедно со оброк.