H.A CYSTICARE TBL. X 60

1.025 ден

2 на залиха

Една таблета содржи природни билни екстракти од лист од магданос и плод од смрека, содржи плус и екстракт од брусница, витамин Ц и цитрусни биофлавоноиди.

2 на залиха

Шифра: 1422080 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи природни билни екстракти од лист од магданос и плод од смрека, содржи плус и екстракт од брусница, витамин Ц и цитрусни биофлавоноиди. Наменет за третман на уринарни инфекции. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 14 години е 1 таблета дневно заедно со оброк.