H.A EYEVIT PLUS CAPS. X 30

630 ден

Обезбедува хранлива подршка на очите за одржување на видот.

Шифра: 990885 Категории: ,

Опис

Обезбедува хранлива подршка на очите за одржување на видот. Содржи комбинација на од Омега-3, Витамин А и Цинк. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 14 години е 1 цапсула дневно.