H.A RED YEAST RICE TBL. X 90

1.380 ден

Нема на залиха

Екстракт од ферментиран црвен ориз со додатен хром 50 микрограми.

Нема на залиха

Шифра: 1427893 Категории: ,

Опис

Екстракт од ферментиран црвен ориз со додатен хром 50 микрограми кој помага во одржување на нормално ниво на гликоза во крвта. Препорачана дневна доза за возрасни е по 1 таблета на секои 12 часа, после оброк.