H.A TRNQUIL CAPS. X 30

1.050 ден

4 на залиха

Иновативна и високо избалансирана комбинација од природни билни екстракти кои делуваат синергетски и му помагаат на телото да се справи со секојдневниот стрес.

4 на залиха

Шифра: 990494 Категории: ,

Опис

Иновативна и високо избалансирана комбинација од природни билни екстракти кои делуваат синергетски и му помагаат на телото да се справи со секојдневниот стрес. Дел од неговите активни состојки се: глог, магнолија и пасифлора. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години е т капсула дневно заедно со оброк.