H.A VEGAN CITRUS BIOFLAVONOIDS 1000MG TBL. X 30

850 ден

Една таблета содржи 1000мг цитрусни биофлавоноиди.

Шифра: 901252 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 1000мг цитрусни биофлавоноиди. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем. Препорчана дневна оза за озрасни и деца над 12 години е 1 таблета дневно заедно со храна.